så mycket jag vill men så lite som jag hinner/kan

Sitter och bläddrar igenom en artikelserie om ridning av en tjej som har en egen hemsida. Hon har varit ridskolechef men nu har hon ett eget stall med inackorderingar. RENA DRÖMMEN!

Fanns några intressanta artiklar om hur man får en mjukare hand, sitsträning, övningar m.m, allt sånt där som jag skulle vilja ha tid att fokusera på. Känner mig så stressad just nu över mitt liv, jag vill ju klara av skolan, jag vill ju hålla på med Toppen varje dag helst och samtidigt måste jag jobba emellanåt. Tyvärr blir det en liten stress att åka till stallet när det är mörkt, böckerna ligger på hög hemma på bordet och skriker efter uppmärksamhet och så ska man mocka fort, rida en sväng för att få hästen motionerad och sen skynda att hinna med en buss som går typ aldrig. Det är liksom fel någonstans! Plus att Toppen är under utbildning och jag känner att jag inte har all den kunskapen som kävs för att allt ska bli perfekt. Visst, jag tränar för tränare ibland men däremellan hinner jag glömma bort "finliret", det som verkligen räknas och behövs för att min ridning och Toppen ska utvecklas. Så jag står mest och stampar på samma fläck... Samtidigt är Toppen dräktig nu och det är okej att "skynda långsamt" som det så vackert heter. Det får duga att åka ut och motionera henne och träna ibland, för hon är ändå värd alla sena, mörka, kalla kvällar. Hon är ju min lilla Toppen!

En sak är säker, när jag har pluggat klart kommer jag kunna fokusera på det som jag tycker om mest = att rida! Träna på att få mjukare händer, bättre sits, bättre allt! Tävla mera! I CAN'T WAIT!!!!!!


RSS 2.0